Storing? Bel 06-53338563 (24/7)

Wie zijn wij?

Onze accountmanagers

Om u beter van dienst te zijn, hebben wij de werkzaamheden van onze organisatie onderverdeeld de regio's Noord-Oost Nederland, Noord-Holland, Midden Nederland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. 

Noord-Oost Nederland

Frank Boonstra

Mijn naam is Frank Boonstra en ik ben ruim 30 jaar actief in de liften branche. Momenteel geef ik met veel plezier leiding aan MES liften.
Ik ben begonnen als nieuwbouw monteur. Door middel van verschillende opleidingen is mijn focus verschoven naar het ontwikkelen op projectmatige wijze van lift technische oplossingen binnen bestaande gebouwen voor mensen en goederen. Bij MES liften geven we op verantwoorde en een milieuvriendelijke wijze invulling aan intern liften transport in het algemeen.

Bij MES liften is het energieverbruik een belangrijke factor. MES liften heeft in eigen huis een lift ontwikkelt die het predicaat van het liftinstituut heeft ontvangen met een energie A label. Hier zijn we erg trots op.

Midden Nederland

Bram van Ommen

Mijn naam is Bram van Ommen en ik ben sinds juni 2019 werkzaam bij MES Liften BV. Ik ben letterlijk opgegroeid in de liften, wij hadden een liftenfabriek aan huis. Binnen dit familiebedrijf heb ik verschillende functies uitgevoerd. Met al mijn ervaring kan ik in de functie van accountmanager onze klanten ondersteunen om hun liftinstallaties zo goed mogelijk te laten functioneren.

Ik werk vanuit het serviceteam voornamelijk voor VvE’s. Voor mij staat de persoonlijke én een professionele benadering van onze klanten voorop. Een combinatie die ik bij MES Liften terug zie.

Copyright 2020 MES Liften BV - Leveringsvoorwaarden NLB & Privacyverklaring