Storing? Bel 06-53338563 (24/7)

Actueel

Vacature Accountmanager

16 september 2020
Wij zijn op zoek naar een accountmanager voor onze locatie Medemblik

Als accountmanager met enige verkoopervaring ben jij een gesprekspartner voor onze klanten. Jij geeft aan dat ze bij MES Liften BV bij de juiste partij zijn met betrekking tot liften, automatische deursystemen, gevelliften en roltrappen. Wij verwachten van jou een actieve rol binnen onze organisatie en bij onze bestaande en nieuwe klanten. Jij bezit een service gerichte instelling om te kunnen inschatten wat de klantbehoefte is. Van jezelf ontwikkelen en verkoop krijg jij energie! Samen met je collega's zorg je ervoor dat MES Liften BV zijn positie in de markt verstevigd.

De Special Homelift is ontworpen voor bestaande gebouwen en nieuwbouw waar beperkte ruimte is voor de lift.

3 september 2020
De ideale lift voor beperkte ruimte.

De Special Homelift is ontworpen voor bestaande gebouwen en nieuwbouw waar beperkte ruimte is voor de lift. Door het ontwerp van dit type lift, minimale inbouwmaten en hoge opvoerhoogte  tot wel 20 meter, kan deze lift toegepast worden in bijna elke type liftschacht.

De Special Homelift

Elektrische scooter door Amsterdam voor betere bereikbaarheid

10 juli 2020

Duurzaam ondernemen is belangrijk voor MES Liften. Het milieu zo min mogelijk belasten zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de continu├»teit van de dienstverlening. 

Amsterdam is een stad waar je liever niet met de auto komt. Lastig bereikbaar en hoge parkeerkosten. Daarom hebben we een jaar lang een proef gedraaid met een motorfiets, dit zorgde voor flexibiliteit en snelheid. Dat is MES Liften zo goed bevallen, dat we nog een stap verder zijn gegaan en vandaag een elektrische scooter hebben aangeschaft. 

Met deze electrische scooter onlasten we het milieu en dragen we bij aan duurzaam ondernemen. En zijn we in Amsterdam ook nog eens sneller bij de klant op locatie. 

Electrische scooter in de haven van Medemblik.

Copyright 2020 MES Liften BV - Leveringsvoorwaarden NLB & Privacyverklaring